Vegetarische cannelloni
2 bananen sjalotten
olijfolie om in te bakken
250 gram paddestoelenmix
60 ml (kook) room
1 grote aubergine
100 gram blauwe schimmelkaas
6 roma tomaten
3 eetlepels appelazijn
1 eetlepel bruine basterd suiker
2 teentjes knoflook + snuf chilivlokken
1 eetlepel tomatenpuree
bosje koriander
zeezout en gemalen zwarte peper
Het originele recept voor vegetarische cannelloni van Michel Roux Jr is geen kinderfavoriet, maar als we de blauwe schimmelkaas vervangen door Mozzarella en Parmigiano Reggiano is het een ander verhaal. Als we er dan ook nog Franse frietjes bij bakken wordt het toch nog een familiedineetje!
Zo maak je de vegetarische cannelonni
Begin met de vulling
Voeg de (kook)room toe, roer het door de vulling, laat het even sudderen tot de saus indikt
Prettig is dat je dit gerecht vooraf kunt klaarmaken. Tomatensaus er op, frietjes en een groene salade erbij, dat is pas een familie-etentje. Geniet ervan!
Gezond ook want de bio-groenten komen weer van Rechtstreex, zoals altijd:)