Icon en
Paaseitjes sidepic

Boodschappenlijstje
125 gram bloem                 
75 gram boter (kamertemperatuur)         
75 gram fijne suiker                 
½ vrije uitloop ei (kamertemperatuur)         
1 theelepel vanille extract            
poedersuiker, om te strooien    
diverse vrolijke kleuren rolfondant
witte rolfondant    
wat water en een kwastje, om mee te plakken 

Paaseitjes home

Voor pasen bakken we supermakkelijke koekjes, ze zijn heel geschikt om met mini-monstertjes te maken. Ze mislukken nooit! Kleintjes kunnen al veel helpen, met koekjesdeeg en fondant uitsteken. Als de koekjes (na heel korte tijd) uit de oven komen en afgekoeld zijn kunnen ze fondant en stippen opplakken. Zo gezellig!

Zo maak je de paasei-koekjes

Download eerst het uitgebreide recept en maak het deeg

Paaseitjes 01
Paaseitjes 02
Paaseitjes 03
Paaseitjes 04

Neem het deeg uit de ijskast.

Rol het deeg uit.

Steek er eitjes uit.

Bak de eitjes +/- 10 minuten.

Laat de koekjes helemaal afkoelen

Paaseitjes 05
Paaseitjes 06
Paaseitjes 07
Paaseitjes 08

Steek eitjes uit rolfondant.

Strijk er een druppel water op.

Plak de fondant op de koekjes.

Gebruik verschillende kleuren.

Paaseitjes 09
Paaseitjes 10
Paaseitjes 11

Rol het witte fondant uit.

Steek er stippen uit.

Plak de stippen op met water.

Paaseitjes 12
Paaseitjes sidepicll

Wij doen half met, half zonder ;))

Wij wensen je alvast vrolijk pasen!