Boodschappenlijstje
125 gram bloem
75 gram boter (kamertemperatuur)
75 gram fijne suiker
½ vrije uitloop ei (kamertemperatuur)
1 theelepel vanille extract
poedersuiker, om te strooien
diverse vrolijke kleuren rolfondant
witte rolfondant
wat water en een kwastje, om mee te plakken
Voor pasen bakken we supermakkelijke koekjes, ze zijn heel geschikt om met mini-monstertjes te maken. Ze mislukken nooit! Kleintjes kunnen al veel helpen, met koekjesdeeg en fondant uitsteken. Als de koekjes (na heel korte tijd) uit de oven komen en afgekoeld zijn kunnen ze fondant en stippen opplakken. Zo gezellig!
Zo maak je de paasei-koekjes
Download eerst het uitgebreide recept en maak het deeg
Neem het deeg uit de ijskast.
Rol het deeg uit.
Steek er eitjes uit.
Bak de eitjes +/- 10 minuten.
Laat de koekjes helemaal afkoelen
Steek eitjes uit rolfondant.
Strijk er een druppel water op.
Plak de fondant op de koekjes.
Gebruik verschillende kleuren.
Rol het witte fondant uit.
Steek er stippen uit.
Plak de stippen op met water.
Wij doen half met, half zonder ;))
Wij wensen je alvast vrolijk pasen!