De boodschappen
200 gram zoete aardappel
200 gram Pastinaak
200 gram wortels
150 gram rode uien
2 grote of 3-4 kleine teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
75 ml heldere honing
wat takjes rozemarijn
zeezout & versgemalen zwarte peper
500 gram pasta
800 ml passata
Deze vegetarische pasta van de Britse chef James Martin is gemakkelijk te maken en snel klaar. Nog sneller als je gesneden groenten koopt maar bij snazzie doen we graag alles zelf ;) want wij gebruiken de verse lokale streekgroenten van Rechtstreex!
James Martin is een kok die zijn gerechten graag simpel houdt maar vers en met veel smaak. En die het familie-recept een warm hart toe draagt en daarom draagt snazzie een warm hart aan James Martin toe.
Zo maak je zijn winterpasta
Breng een grote pan water met zout naar smaak aan de kook en verwarm de oven voor tot 200°C
Geef geschaafde Padano kaas en een frisse groene salade bij de pasta