De boodschappen
250 gram zelfrijzendbakmeel
250 ml melk
snuf zout
100 gram biologische rozijnen
een grote appel (goudreinette)
3 eetlepels boter om te bakken
100 gram kristalsuiker
1 theelepel kaneel
optioneel: poedersuiker, stroop
Voor de Nationale Pannenkoekendag van 2014 bakken we drie-in-de-pan. Misschien ken je ze nog wel, deze echt ouderwetse maar nog steeds erg lekkere kleine, dikke pannenkoekjes gevuld met rozijnen en appel.
Omdat we vandaag ook voor ouderen bakken leek het ons een heel toepasselijk recept en ze worden door onze mini-monstertjes ook graag gegeten. Zo leuk als jong en oud(er) er samen van genieten!
Zo maak je Drie-in-de-pan
Bak de pannenkoeken langzaam gaar op lage hitte, ongeveer 4-5 minuten per kant
Je kunt deze pannenkoeken natuurlijk ook met poedersuiker of stroop eten, allemaal erg lekker.
Veel plezier vandaag!