Boodschappenlijstje
6 dikke sneden Briochebrood
3 grote vrije uitloop bio-eieren
250 ml slagroom
2 eetlepels bruine basterdsuiker
1 theelepel vanille-extract
een mespunt zout
1 theelepel kaneel
serveer met boter en ahorn siroop
optioneel: fruit
Eerder maakten we al French Toast uit de UK op snazzie maar nu kwamen we dit recept tegen, uit de USA. Zoals we allemaal weten: alles is bigger and better in the USA en zeker deze "French" Toast ;)) Op een calorietje meer kijken ze daar niet, dus wat melk? Slagroom nemen we! Maar het moet gezegd: het is erg lekker, dit is comfort food, op en top!
Zo maak je deze French Toast
Snij de brioche in dikke sneden.
Klop eieren, room en suiker.
Met de kaneel, vanille en zout.
Klop het mooi luchtig.
Leg het brood in het mengsel
Week 5 minuten per kant.
Smelt een klontje boter.
Bak het brood goudbruin.
In 2 - 3 minuten per kant.
Serveer Franse toast warm met boter en ahornsiroop.
Tip! Hou het brood warm in de oven op lage temperatuur, terwijl je bakt