Boodschappenlijstje
150 gram zachte geitenkaas
1/2 sjalot, gesnipperd
50 ml slagroom
snufje zout
snuf witte peper
20 gram peterselie
gemengde sla
2 baby bietjes, gekookt
4 plakken parmaham
Deze geitenkaassalade met bietjes en parmaham is ook erg lekker voor bij je picknick. Snel klaar, met een lekker broodje er bij en dan eten in het zonnetje!
Zo maak je Geitenkaas-salade met bietjes en Parma ham
Was de peterselie en knip het fijn, hak de sjalot ook fijn.
Doe de geitenkaas, room, sjalot, zout en peper in de blender.
Voeg er als laatste de peterselie aan toe en blend alles samen.
Blend snel tot de kaasmix een zacht, luchtig mengsel is.
Maak bord of doosje op met gemengde sla.
Leg bolletjes kaas op de sla.
Strooi er blokjes biet over.
Leg tot slot kleine rolletjes Parmaham op de geitenkaas-salade.
Gewoon thuis smaakt de salade ook prima!