SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Expeditie Oceaan

we sparen stickerplaatjes van Albert Heijn
Dierenboek en Informatief en leerzaam
Expeditie oceaan 00
Expeditie oceaan midden
Expeditie oceaan 000

Op dit moment loopt er een heel leuke actie bij Albert Heijn: Expeditie Oceaan. Bij elke 10 euro boodschappen krijg je een zakje met stickerplaatjes en voor 0.99 eurocent kun je een mooi plakboek voor de plaatjes kopen. De actie is al op 5 september begonnen en loopt nog tot 2 oktober. De mini-monsters zijn dol op zeedieren en de oceaan! Het wordt ons boeken thema in februari, dus hier bij snazzie wordt druk gespaard!

Expeditie oceaan 01
Expeditie oceaan 02
Expeditie oceaan 03

Het boek Expeditie Oceaan is gemaakt door Professor dr Freek Vonk, de bekende evolutiebioloog/hoogleraar, in samenwerking met de wetenschappers van Biodiversity Center Naturalis. Op dit moment zijn er in Naturalis allerlei activiteiten om met het hele gezin aan deel te nemen, ook heel leuk!

Expeditie oceaan 04
Expeditie oceaan 05

Albert Heijn zou Albert Heijn niet zijn als de aktie niet samen zou gaan met merchandise. Er zijn sleutelhangers met zeedieren er aan, knuffels van klein tot groot en prachtige posters van de oceaandieren te koop.

Het boek en de plaatjes zijn in ieder geval erg mooi en de monstertjes sparen ze graag! Het stickeroverzicht kun je bovenaan de pagina downloaden