De boodschapen
150 gram witte smeltchocolade
2 eetlepels slagroom
10 marshmellows
lolliestokjes
tubetje chocolade glazuur
wat hagelslag, extra puur
1 eetlepel poedersuiker
druppels water
rode en groene voedingskleurstof
Deze niet enge maar grappige Frankenstein hoofden smaken ook nog eens heel erg lekker! Marshmellows bedekt met witte chocolade, dat is pas een traktatie!
Zo maak je Frankenstein lollies
Smelt de chocolade met de room au bain marie.
Roer 5 druppels groene kleurstof door de chocolade.
Roer tot de chocola een mooi groen kleurtje heeft.
Doop de lolliestokjes in het groene chocolade-mengsel.
Steek de stokjes in de marshmellows en laat de chocola hard worden.
Doop dan de marshmellows in de chocolade en tik het teveel af.
Steek de stokjes in fruit en laat de chocolade weer harden.
Doop de lollies in de hagelslag voor de chocola droogt.
Laat de hoofden nu heel goed drogen.
Teken met het tubetje glazuur ogen en mond op de hoofden.
Roer rood glazuur en teken een litteken op de hoofden.
Steek de lollies in een in crêpepapier verpakte piepschuim krans.
Of leg de lollies op een schaal om uit te delen voor 'trick or treat'.
Happy spooky Halloween!