Boodschappenlijstje
175 gram roomkaas, kamertemperatuur
4 theelepels banketbakkerssuiker
½ theelepel puur vanille-extract
12 aardbeien, kroontjes verwijderd
12 kleine bosbessen
Vandaag maken we een kleine maar lekker en gezonde traktatie, we vullen aardbeien met roomkaascrème. Het recept komt van Martha Stewart's website, daar maken ze dit voor the 4th of July. Dit is de tijd voor aardbeien, in de zomer zijn ze het zoetst en het lekkerst! Samen met de roomkaas is het een prima combinatie.
Zo maak je gevulde aardbeien
Doe de suiker in de blender.
Doe de roomkaas erbij.
Doe het vanille extract er ook bij.
Blitz tot een gladde, romige crème.
Maak een spuitzak klaar.
Was de aardbeien, laat uitlekken.
Was de blauwe bessen en laat uitlekken.
Snij de puntjes van de aardbeien.
Verwijder de kroontjes.
Steek er balletjes uit.
Gebruik een meloen schepje.
Spuit de holletjes in de aardbeien vol met roomkaascrème.
Eindig in een rozet met een blauwe bes er op .
Fijne zomer!