De boodschappen
1 pak tortillas
2 eetlepels olijfolie
1 rijpe avocado
½ rode peper
½ rode ui
½ limoen
2 eetlepels koriander
Knapperige verse tortilla chips en pittige guacamole maak je snel en supergemakkelijk zelf met dit simpele recept. Morgen maken we er burritos bij. Bewaar de chips in een blikken trommel dan smaken ze morgen nog vers.
Zo maak je tortilla chips
Vverwarm de oven voor op 200°C
Snij de tortillas in vieren en de delen weer in vieren.
Spreid ze uit op bakpapier op de bakplaat.
Bak de tortilla chips in 6-7 minuten lichtbruin.
Afkoelen op bakpapier en bak het volgende deel.
Zo maak je guacamole
Hak de ui, peper en coriander fijn, pers de limoen.
Schep de avocado leeg en blitz alles in de blender.
Bewaar de guacamole in de ijskast tot morgen.
Morgen maken we burritos.