Boodschappenlijst
1 rol vers bladerdeeg
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
2 lente-uitjes
175 gram passata
100 gram mozzarella, geraspt
50 gram pecorino romano
versgemalen zeezout en peper
wat extra vergine olijfolie
Vandaag maken we vegetarische pizzaharten, lekker met groenten en kaas. Lekker snel klaar met het mooie weer en uit het vuistje dus ze kunnen lekker mee buiten.
Zo maak je vegetarische pizzaharten
Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes.
Snij de uien in ringetjes.
Snij de tomaten in vieren.
Rasp de kaas.
Rol het bladerdeeg uit en steek er harten uit
Prik gaatjes in het centrum van de harten.
Leg de harten op bakpapier op de bakplaat.
Strijk passata op de harten.
Verwarm de oven voor op 200°C / 180°C hetelucht
Verdeel de groenten over de harten.
Strooi er kaas, peper en zout naar smaak over.
Druppel olijfolie over de harten.
Bak de harten in 15-20 minuten goudbruin
Laat de harten iets afkoelen op een rooster.
Eet de harten lekker warm.