De boodschappen
1 rol pizzadeeg
200 gram verse ananans
80 gram dun gesneden ham, fijn gehakt
1 sjalot, fijngehakt
1 flesje passata, tommat/basilicum
100 gram mozzarella / cheddar, grof geraspt
satéstokjes
bakspray
Een lekker & leuk receptje om samen met de kids te maken voor Oudejaarsavond, deze pizza pops. Gemakkelijk en lekker snel klaar. De kids kunnen bijna alles zelf doen!
Zo maak je Hawaiiaanse Pizza Pops
Verwarm de oven voor op 200°C en leg de satéstokjes in een laagje water
Rol het deeg uit.
Verspreid de saus op het deeg.
Strooi er royaal kaas over.
Strooi er ananas, ham, ui over.
Laat aan 1 lange kant een rand van 2cm leeg, rol - vanaf de andere lange kant - het deeg op.
Snij de uiteinden van de rol netjes af.
Snij plakjes van 1.5 cm dikte.
Leg de schijfjes op bakpapier op de plaat.
Bak de Pizza Pops in 15 minuten goudbruin.
Steek wel of geen stokjes in de Pizza Pops.
Laat de pizza Pops iets afkoelen voor je ze serveert!