SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Het bijzondere beestjes boek

fascinered!
Biologie, Prentenboek, Dierenboek, Natuur en Informatief en leerzaam
Bijzondere beestjes sidepic

Het bijzondere beestjesboek
Auteur/Illustrator: Yuval Zommer
Beestjes deskundige: Barbara Taylor
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: Jesse Goossens
Verschenen: mei 2016
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN13: 9789047707868
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: 4 - 7 jaar

Bijzondere beestjes sidepicll

Nu we veel buiten zijn en met de mini-monstertjes weer in de moestuin werken, komt Het Bijzondere Beestjesboek van Yuval Zommer precies op tijd. Hij tekende alle beestjes die we in de tuin tegenkomen en Barbara Taylor schreef er de leerzame informatie bij.

Dit is een vrolijk prentenboekboek met mooie kleurige prenten, voor de kleinsten een goede manier om meer van insecten te leren. Je hebt er heel wat voorleesuurtjes aan en het leidt tot grappige gesprekken met de kleinste luisteraartjes. Ze willen de prenten steeds weer bekijken, echt heel leuk!

Bijzondere beestjes 01
Bijzondere beestjes 02
Bijzondere beestjes 03
Bijzondere beestjes 04

We komen heel veel beestjes tegen in onze tuin, mieren zijn volop aanwezig, net als pissebedden en oorkruipers. Van de oorkruipers griezelen wij maar de pukjes vinden alle insecten fascinerend. Verder zien we veel bijen, wespen, dikke hommels en vliegen. Rupsen, vlinders en libellen. Torren, lieveheersbeestjes, kevertjes en spinnen. De slakken, naaktslakken en regenwormen zijn bij ons ook heel goed vertegenwoordigt, in de moestuinbakken. Er is genoeg te zien voor onze mini-monsters, met het vergrootglas-potje. Nog een reden waarom we dol op dit boek zijn!

3 schitterend stralende sterren voor Het bijzondere beestjesboek, van de luisteraartjes klein en groter !