Icon en

Het Groot Haven ABC door Rob Wilken en Sandra Op de Beek

met illustraties van Caroline van Pelt
Nederlandstalig, Prentenboek, Leesboek en Informatief en leerzaam
Groot haven abc 01

Het Groot Haven ABC
Auteur: Rob Wilken, Sandra Op de Beek
illustrator: Caroline van Pelt
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Gepubliceerd: november 2018
Uitgever: Hart in de Haven
EAN-nummer: 9789082894301
Prijs: € 19,95 (HC)
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Groot haven abc sidepic

Het Groot Haven ABC is een fantastisch lees- en prentenboek over alles wat met een grote haven te maken heeft. Rotterdam heeft de grootste haven van Europa, niet langer de grootste van de wereld, dat heeft Shanghai in 2004 van ons overgenomen.

Begrijpelijk dat je van de haven houdt als je in Rotterdam woont, je ziet het water met de prachtige schepen elke dag. Maar zeker ook voor niet-Rotterdammers is dit een prachtige boek, het is leuk, informatief, interessant en je leert er veel van.

Groot haven abc 02
Groot haven abc 03
Groot haven abc 04

Bij elke letter van het alfabet schreven Rob Wilken en Sandra Op de Beek over van alles in en om de haven. Daar maakte Caroline van Pelt dan weer de mooiste illustraties bij, strak en modern, zoals past bij Rotterdam, geen overbodige fratsen! ;))

In dit boek worden veel vragen over de haven beantwoord en er valt ook nog het een en ander te zoeken en vinden op de grote prenten. Wij zijn blij met dit boek en de monstertjes ook. Ze weten al best veel van de haven maar leren er toch nog heel wat bij en wij ook.

3 stevige sterren voor Het Groot Haven ABC, van de luisteraartjes, lezertjes en de voorlezers!