SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Het is Kinderboekenweek 2024!

van 2 t/m 13 oktober
Prentenboek, Leesboek, Cadeautje en Kinderboekenweek
Promo kinderboekenweek 2024

Kinderboekenweek 2024
van 2 t/m 13  februari

Je krijgt het Kinderboekenweekgeschenk
helemaal gratis!
Bij elk Nederlandstalig boek dat je koopt,
van minimaal
13.50

Het Kinderprentenboek kost tijdens
De Kinderboekenweek € 7.99

Vandaag begint Kinderboekenweek 2024 en dat heeft - denken wij - geen aanprijzing nodig. Zoals iedereen al weet is lezen een favoriete bezigheid hier bij snazzie, daarom schrijven we graag over alles wat met boeken te maken heeft!

De schrijver van het kinderboekenweekgeschenk van 2024 is Pieter Koolwijk.Een paar maanden geleden schreven wij over zijn meest geliefde boek Gozert. Gozert is het eerste deel van een driedelige serie die inmiddels compleet is en als geheel net zo veel gelezen wordt. Hier lees je meer over Gozert.

Kinderboeken week 2024
Kinderboekenweek 2024 03

Het Kinderboekenweekgeschenk van dit jaar heet Schatpakkers. Het is een bijzonder verhaal waar we verder niet veel over willen vertellen, het is veel leuker als je het zelf leest. Wat we wel kunnen vertellen het is een echt Pieter Koolwijk boek, grappig, spannend en met vaart geschreven. Een cool cadeautje!

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek voor de jongste 'lezertjes' is dit jaar geschreven door Elle van Lieshout en Erik van Os en geillustreerd door Noëlle Smit, ook geen onbekende op snazzie! Het prentenboek heet De Vierling op de Vensterbank. Het is een origineel en grappig verhaal met heel leuke illustraties, zoals we van Noëlle Smit gewend zijn.

Kinderboekenweek 2024 04
Kinderboekenweek 2024 05
Kinderboekenweek 2024 06

Verder zijn er zoals altijd in de Kinderboekenweek heel veel aktiviteiten, op scholen, in de bieb en in theaters! Bij de monstertjes op school werden deze flyers uitgedeeld. Wij gaan zeker meedoen!

Wij wensen jullie veel plezier met de Kinderboekenweek!