Boodschappenlijst voor 4 personen
1½ theelepel olijfolie
4 grote uien
325 ml passata
1 eetlepel tomatenpuree
*½ theelepel zout
*1½ theelepel gerookte paprika
*½ theelepel gedroogde chilivlokken, of meer
*1 theelepel suiker
*½ theelepel maizena
*4 eetlepels appelazijn
4 broodjes
4 Hotdog worstjes
Zo maak je Hotdogs met New York streetcart onions
Verwarm de pan en doe de olijfolie er in
Snij de uien in ringen
Bak de uien in 30 minuten zacht.
Voeg passata en puree er aan toe.
Voeg de 6 *gemerkte ingrediënten toe.
Roer alles door elkaar met 150ml water en laat het 1 uur zachtjes koken, of tot de saus dik is en de uien superzacht zijn
Proef de saus en voeg eventueel meer chilivlokken en/of azijn toe
Kook de worstjes 20 minuten.
Bak de broodjes af, zoals aangegeven.
Snij de broodjes overlangs open.
Leg het worstje op het broodje en schep er royaal uiensaus op.
Serveer de hotdags gloeiend heet!