Icon en

Ik ken al 25 paddenstoelen

non-fictie voor kleuters
Wetenschap, Herfst, Biologie en Natuur
Ik ken al 25 paddenstoelen home

Ik ken al 25 paddenstoelen
Auteur/Illustrator: Björn Bergenholtz
Serie: 4 delen, bomen, bloemen, vogels
Originele taal: Zweeds
Vertaald door: J.H. Gever
Verschenen: 2012
Uitgeverij: Gottmer Uitgevers Groep
ISBN13: 9789025752781
Prijs: € 19.95 (HC)
Leeftijd: 4-12 jaar

Ik ken al 25 paddenstoelen sidepicll

De Zweedse illustrator Björn Bergenholz heeft onze Nederlandse paddenstoelen overzichtelijk en mooi in beeld gebracht in Ik ken al 25 paddenstoelen. Hij verteld er van alles over bij gedetailleerde tekeningen. Een geweldig boekje, maar niet goedkoop.

Onze mini-monsters zijn - zoals de meeste kinderen - echte natuurliefhebbers. Alles wat je buiten tegenkomt en wat los ligt nemen ze mee. Takken, veren, dennenappels, eikeltjes, kastanjes, beukennootjes en tassen vol mooi gekleurde bladeren ;) Wat ze niet mee (mogen) nemen zijn paddenstoelen en die zien we veel. Gewoon in hier Rotterdam, in het Kralingse Bos.

Ik ken al 25 paddenstoelen 01
Ik ken al 25 paddenstoelen 02
Ik ken al 25 paddenstoelen 03
Ik ken al 25 paddenstoelen 04

Naast de 25 paddenstoelen staan er ook nog allerlei bessen die je buiten kunt vinden in het boek, erg leuk! Er zijn in deze serie nog drie delen verschenen: Ik ken al 25 bloemen, 25 bomen en 25 vogels, ook leuk!

3 sterren voor Ik ken al 25 paddenstoelen!