SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Involtini alla barese

gevulde rundvleesrolletjes uit Bari
Hoofdgerecht, Italiaans, Met kaas, Met verse groenten en Rundvlees
Involtini alla barese side

De boodschappen
4 dunne lapjes rundvlees
4 plakjes parmaham
50 gram groene olijven
50 gram pecorino, geschaafd
zeezout & versgemalen peper
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook en 1 ui
2 eetlepels tomatenpuree
100 ml droge rode wijn
125 ml runderbouillon
1 takje salie

Involtini alla barese home

Deze rundvlees rolletjes in rode wijnsaus worden gevuld met kaas en olijven, zoals ze in Bari worden gemaakt. Wij vinden ze erg lekker.

Zo maak je Involtini alla Barese

Involtini alla barese 01
Involtini alla barese 02
Involtini alla barese 03
Involtini alla barese 04
Rol het vlees plat.
Bestrooi met zout & peper.
Snij de olijven klein.
Beleg het vlees met ham.
Involtini alla barese 05
Involtini alla barese 06
Involtini alla barese 07
Leg er olijven en kaas op.
Rol het vlees op.
Knoop touw om de rolletjes.
Involtini alla barese 09
Involtini alla barese 08
Involtini alla barese 10
Involtini alla barese 11
Snij de ui & knoflook fijn.
Verhit de olijfolie.
Bak de ui en knoflook zacht.
Bak de rolletjes rondom bruin.
Voeg de tomatenpuree toe als het vlees rondom mooi bruin is
Involtini alla barese 12
Involtini alla barese 13
Involtini alla barese 14
Voeg ook de bouilon toe, breng aan de kook.
Blus af met rode wijn en voeg de salie toe.
Laat het vlees +/- 30 minuten garen.
Involtini alla barese 15
Involtini alla barese 16
Het vlees zal gaar zijn en de saus is gereduceerd.
Leg de rolletjes op warme borden, lepel er saus over.

Lekker met een groene salade en gebakken aardappels erbij, Buon appetito!