SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

It's an Orange Aardvark!

door Michael Hall
Engelstalig , Prentenboek, Dierenboek, Grappig en Spannend
Its an orange aardvark home

It's an Orange Aardvark!
Auteur/Illustrator: Michael Hall
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: niet
Verschenen: april 2014
Uitgeverij: Greenwillow Books
EAN: 9780062252067
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: 4 - 8 jaar

Michael Hall, een Amerikaanse grafisch ontwerper - die op een goed moment besloot dat hij liever kinderboeken wilde maken - schreef en illustreerde dit briljante boek It's an Orange Aardvark! In Snazzie's Engelse boeken maand november mag het niet ontbreken! In Amerika won het boek diverse belangrijke prijzen en wij begrijpen wel waarom. Het boek verscheen al in 2014 maar is helaas niet in het Nederlands vertaald.

Its an orange aardvark 01
Its an orange aardvark 02
Its an orange aardvark 03

We zetten dit boek met alle plezier in de spotlight. Het is grafisch gezien een erg mooi, kleurrijk boek, de illustraties zijn strak en simpel maar erg aansprekend. Het verhaal is erg grappig maar ook spannend. De mieren dragen gekleurde veiligheidshelmen, want het zijn timmermansmieren en ze wonen in een boomstronk. Als ze een vreemd geluid horen buiten de stronk willen ze graag weten wat dat betekent, dus ze maken een gat in de stam.

Its an orange aardvark 04
Its an orange aardvark 05

Hoe zal het aflopen met de schattige mieren? Wij weten het wel maar we verklappen het niet ;)) Koop het boek of leen het van de bibliotheek maar lees het (voor). Niet alleen mini-monsters genieten van dit boek, wij ook!

3 supernovas voor het briljante It's an Orange Aardvark! van alle snazzie-lezertjes!