SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Franse kaas 'fondue' uit de oven

snel lunchrecept van Chef Raymond Blanc
Lunch, Met kaas, Bijgerecht en Frans
Geitenkaas side

De boodschappen
doosje Camembert of Geitenkaas
takje rozemarijn
teentje knoflook
chilivlokken

foto rechts Raymond Blanc

Raymond blanc
Dit is een gemakkelijk te maken en erg lekker lunchreceptje van de beroemde Franse kok Raymond Blanc. We geven het graag door op snazzie.

Verwarm de oven maar alvast voor op 180°c.

Geitenkaas 1
Geitenkaas 2
Geitenkaas 3
Haal de verpakking van de kaas en snij in de kaas een kruispatroon. Wrijf de blaadjes rozemarijn van het steeltje en druk ze in de insnijdingen.
Geitenkaas 4
Geitenkaas 5
Geitenkaas 6
Geitenkaas 7
Druk de geplette, losgemaakte stukjes knoflook ook in de kaas en bestrooi het met wat chilivlokken. Smelt de kaas in ongeveer 30 minuten in de oven, tot het kaasje in het midden barstjes vertoont.
Geitenkaas 8
Geitenkaas promo
Laat de kaas even afkoelen voor je de harde bovenkant eruit haalt. De kaas eronder is dan lekker gesmolten zodat je er brood in kan dippen. Op de foto links zie je geitenkaas met oerbrood, op rechts camembert met pitabrood.

Dit lunchgerechtje smaakt nog lekkerder met deze zelfgebakken pitabroodjes. Dat recept volgt binnenkort!