SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Kinderboerderij De Kraal

De Kraal in Kralingen
Info en Vakantie- & weekenduitjes
De kraal home

Kinderboerderij De Kraal
Langepad 60

3062 CJ Rotterdam

Telefoon 010–4523666
Email kraal@natuurstad.nl
 
Openingstijden
Dagelijks van 08:30 - 16:30 uur
meer info Kinderboerderij de Kraal
De kraal sidepicll

De Kraal is de oudste kinderboerderij van Rotterdam, al in 1967 werden ze geopend. Er zijn zoveel verschillende dieren: bijzondere kippen; konijnen; cavia's; vogels; varkens; geiten: schapen; koeien; ezels en paarden en misschien vergeten we nog iemand. Wij komen er graag en vaak, maar vandaag was er een bijzondere verrassing!

De kraal 01
De kraal 02
De kraal 03
De kraal 04

De pauwen hebben kuikens! Zo grappig, moeder(s?) en kids wandelen onverstoorbaar tussen de bezoekers door. Ze zijn aan bezoek gewend, dat is goed te merken :)) Zelfs de geit volgt de pauwenkeuikens belangstellend!

De kraal 05
De kraal 06
De kraal 07

De kippen, pauwen en hoenders lopen los, we komen ze allemaal tegen. Ze gaan alleen of in colonne op pad en wandelen opgewekt tussen de bezoekers door. Zelfs in het speeltuintje, waar kinderen rondrennen, schreeuwen, lachen en ook wel huilen, scharrelen ze vrolijk rond.

De kraal 08
De kraal 09
De kraal 10

Er is een weide voor de schapen, koeien en geiten en ook een voor de paarden en ezels. Ook die laten zich rustig aaien en knuffelen door de kinderen, zelf als die kindjes nog heel klein zijn. Pas wel goed op je kinderwagen, de geiten knabbelen overal aan!

De kraal 11
De kraal 12

Het caviahok trekt ook altijd veel jong bezoek! De cavia's zijn zo grappig en snel! Ze rennen naar binnen en gelijk weer naar buiten en gaan dan gezellig met z'n drietjes op hun balkon zitten. Onze mini-monsters zijn dol op ze! Op weg naar buiten lopen we weer langs de pauwen, de kuikens zijn zo schattig!

Snel gaan kijken hoor, voor je 't weet zijn ze groot!