De boodschappen
35 gram custardpoeder
35 gram suiker
500 ml melk
poedersuiker om te strooien
1 blikje 6 danerolles croissant
50 gram rozijnen
Met een blikje Danerolles croissants kun je allerlei lekkers bakken! Vandaag bakken wij mini koffiebroodjes met custard & rozijnen. De broodjes zijn op voordat je het weet, gelukkig zijn er snel meer gemaakt!
Zo maak je de koffiebroodjes
Roer de suiker door de custard.
Roer er 3 eetlepels melk door.
Verwarm het restant melk tot heet.
Voeg er het custard mengsel aan de melk toe en roer.
Breng de custard al roerend aan de kook.
Laat de custard 3 minuten doorkoken en indikken.
Strooi er dun poedersuiker over, dan krijgt het geen vel.
Verwarm de oven voor op 200°C
Verdeel het deeg in 3 rechthoeken.
Strijk er custard op, strooi er rozijnen over.
Rol het deeg op en snij elke rol in 4 broodjes.
Bak de koffiebroodjes in 12-15 minuten goudbruin.
De koffiebroodjes smaken ook erg lekker bij de thee!