Icon en

Kom uit die kraan!!

winnaar van de Gouden Griffel 2018
Prentenboek, Grappig en Geef Een (Prenten) Boek Cadeau promotie
Kom uit die kraan homepage

Kom uit die kraan!
Auteur: Tjibbe Veldkamp
Illustrator: Alice Hoogstad
Serie: Geef een prentenboek cadeau
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: mei 2024
Uitgeverij: Lemniscaat B.V.
EAN: 978 90 833 7343 0
Prijs: € 2.99 (HC - tijdens de GEPBC-aktie)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Kom uit die kraan sidepicll

Vandaag lezen we het prentenboek Kom uit die kraan!! voor, een boek van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad. Niet alleen omdat het het Geef een prentenboek cadeau-boek van 2024 is. Maar ook omdat het een heel grappig prentenboek is en helemaal voor elk klein jongetje of meisje dat met open mond stilstaat bij elk bouwterrein. Daar kennen we er wel enkele van! :))

Tijdens de aktie Geen een prentenboek cadeau, Vanaf 17 mei, kost dit superleuke prentenboek maar € 2.99 in elke boekhandel in het land.

Kom uit die kraan 01
Kom uit die kraan 02
Kom uit die kraan 03
Kom uit die kraan 04

Bart is een kleine jongen die dol op bouwterreinen is. Er is er één bij hem in de buurt dus elke dag gaat hij daar even kijken. Alle bouwvakkers kennen Bart al. Als ze gaan eten in de keet zeggen ze tegen Bart, Pas jij op het bouwterrein als wij gaan eten Bart? Natuurlijk! zegt Bart. Bart past op van buiten het hek, want hij weet dat hij niet naar binnen mag. Veel te gevaarlijk!

Maar als een paar grote jongen Bart opjutten om toch op het bouwterrein te gaan weten we niet wat Bart zal doen. Luistert hij naat de bouwvakkers en zijn ouders die zeggen: veel te gevaarlijk Bart! Of gaat hij toch naar binnen? Lees het maar in dit grappige prentenboek. Het heeft een totaal onverwacht einde!

3 stralende sterren voor Kom uit die kraan!!, van de kleine luisteraars en onze voorlezers!

En niet vergeten...doe ook mee aan deze leuk aktie! Aan wie geef jij dit super prentenboek cadeau?