Boodschappenlijstje
2 eetlepels slagroom
250 gram witte chocolade
oranje rolfondant, uitgestoken kroontjes
oranje m&m's
oranje en gele sprinkels
Overmorgen gaan we lekker snoepen want vandaag maken we alvast koningsdag chocolade. Het is helemaal niet moeilijk te maken, lekker snel klaar en vannacht mag de chocolade opstijven in de ijskast. Dus let op, begin minstens één dagje eerder!
Zo maak je Koningsdag chocolade
Neem een steelpannetje, doe er een laagje water in en zet er een vuurvast schaaltje op
Breng het laagje water aan de kook.
Doe de slagroom in het schaaltje.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
Doe in het schaaltje en smelt au bain marie.
Leg bakpapier in een bakvorm.
Roer de chocolade kort door.
Schenk het dan in de bakvorm.
Kantel de vorm, om de chocolade uit te laten lopen.
Verdeel de kroontjes en de M&M's er over.
Strooi tot slot de sprinkeltjes over de chocolade.
Zet de bakvorm een nacht in de ijskast, om de chocolade te laten harden
Snij de plak chocolade in puntjes.
Geef ze bij de thee of pak ze in, om uit te delen.
Fijne koningsdag!