SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Krijg ik een kabouter Sint?

een lief prentenboek van An Swerts & Eline van Lindenhuizen
Nederlandstalig, Prentenboek, Antroposofische boeken, Sinterklaas en Grappig
Krijg ik een kabouter sint  homepage

Krijg ik een kabouter, Sint?
Auteur: An Swerts
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: oktober 2016
Uitgeverij: Clavis
ISBN13: 9789044829051
Prijs: € 14.95
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Geen leuker Sinterklaas-prentenboek dan 'Krijg ik een kabouter Sint?' van An Swerts en Eline van Lindenhuizen om voor te lezen aan de monstertjes. De lieve, zachtgekleurde illustraties van Eline van Lindenhuizen geven het boek veel uitstraling.

Het is precies wat je wil van een Sinterklaas boek, warmte en gezelligheid. Wat een geweldig boek! Dat vinden niet alleen wij, want het boek is ook al in het Engels, Duits en Spaans vertaald. Alleen komt in die landen de Sint niet langs met cadeautjes, maar daar doet de kerstman dat.

Krijg ik een kabouter sint  01
Krijg ik een kabouter sint  02
Krijg ik een kabouter sint  03

Het verhaal is heel origineel met een briljante uitkomst en de mini-monstertjes leven echt mee met Tess. Tess schrijft een brief aan Sinterklaas, ze hoeft geen cadeautjes, ze wil alleen een echte kabouter. Tess wil een vriendje dat overal mee naar toe kan, gewoon in haar tas.

Zij kijkt al uit naar 5 december, zo graag wil ze dat het kaboutervriendje komt. Hoe zal Sinterklaas dat oplossen? Zal hij Tess teleurstellen of heeft hij nog ergens een kaboutertje op voorraad? Wat denk jij?

3 helder schijnende sterren voor Krijg ik een kabouter Sint?, van de mini-monstertjes en de voorlezers