De boodschappen voor 4
400 gram verse linguini (AH)
1 eetlepel olijfolie
1 grote courgette (in blokjes)
2 rode uien (halve ringen)
2 teentjes knoflook (geperst)
250 gram kastanje champignons (plakjes)
100 gram Philadelphia (roomkaas)
200 gram gerookte zalm (gesneden)
zeezout & versgemalen zwarte peper naar smaak
bieslook naar smaak
Vandaag maken we liguine al salmone, een heerlijke pasta met weinig calorieën maar veel smaak. Snel klaar en we hebben trek, dus gelijk beginnen maar!
Zo maak je Liguine al Salmone
Breng een grote pan water aan de kook, kook de pasta al dente.
Bak uien, knoflook, courgette zacht, voeg de champignons toe.
Roer er de roomkaas door, laat het even smelten.
Breng de groenten op smaak met gemalen zwarte peper & zout.
Roer de gerookte zalm er door, laat het even doorwarmen.
Inmiddels is de pasta klaar, giet af en laat het uitlekken.
Doe pasta op het bord, saus erover, maal peper, knip bieslook, klaar!
Serveer de Liguine al Salmone met een verse salade en geschaafde padano. buon cibo!