Icon en

Met opa door Europa

AVI E5 door Tamara Bos & Tineke Meirink
Grappig, Vaderdag en Leer zelf lezen
Met opa door europa sidepic

Met opa door Europa
Auteur: Tamara Bos
Illustrator: Tineke Meirink
Serie: Estafette lezen
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Gepubliceerd: november 2017
Uitgever: Zwijssen
EAN: 9789048732937
Prijs: € 13,99 (HC)
Leeftijd: vanaf 8 - 9 jaar

Met opa door europa sidepicll

Met opa door Europa is een grappig boek om zelf te lezen, dat kan ook niet anders want het is geschreven door Tamara Bos. De monstertjes kennen haar werk van de boeken en films over Het paard van Sinterklaas en Winky Wong, de film Minoes en van Otje op de televisie. We lezen dit boek (in etappes) voor aan onze opa, voor opa-dag.

Het boek gaat over een heel leuke opa die zijn kleinkinderen en hun moeder meeneemt op een bijzondere reis. Ja inderdaad, door Europa. Je leest wat ze allemaal meemaken onderweg en wat ze allemaal doen tijdens hun vakantie trip. Je zou willen dat ieder kind zo'n leuke opa had (net als die van ons).

Met opa door europa 01
Met opa door europa 02
Met opa door europa 03

Tamara Bos begijpt kleine mensen en wat ze leuk vinden - net als haar vader Burny Bos - heel goed! De leuke illustraties zijn door Tineke Meirink gemaakt, Vergeet niet haar website te bezoeken, hij staat vol interessante, coole dingen, behalve boeken. Dus we kunnen niet wachten tot Met opa door Europa uit is, want het is een lief, grappig boek. En dan lezen we het nog een keer en nog een keer,,,

3 helder stralende sterren voor Met opa door Europa, van de jonge lezertjes en hun voorlezers!