De boodschappen
250 gram boter
120 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
2 vrije uitloop eieren
50 gram meel
50 gram poedersuiker
mini marshmellows
We bakken in twee keer een trommel vol paashaaskoekjes, dan hebben we er zeker genoeg, voor allebei de paasdagen!
Zo bak je de paashaas-koekjes
Mix boter en de suikers romig.
Klop de eieren los.
Mix de eieren er door.
Vouw het meel in de mix.
Kneed het deeg met de hand snel glad, rol het in vershoudfolie en leg het een uur in de ijskast. Verwarm de oven voor op 175°c.
Laat het deeg even op temperatuur komen.
Rol het deeg uit tot 1 cm dikte.
Steek er grote and kleine haasjes uit.
Leg de haasjes op bakpapier op de bakplaat.
Bak de haasjes in 10-12 minuten lichtbruin.
Laat de koekjes afkoelen op een rek, bak de tweede helft.
Plak marshmellowstaartjes op de paashazen.
Bestrooi de haasjes licht met poedersuiker.
Vrolijk pasen!