SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

We bakken veel hazen

morgen is het pasen!
Pasen, Koekjes bakken en Traktatie
Paaskoekjes side

De boodschappen
250 gram boter
120 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
2 vrije uitloop eieren
50 gram meel
50 gram poedersuiker
mini marshmellows

Paaskoekjes side ll

We bakken in twee keer een trommel vol paashaaskoekjes, dan hebben we er zeker genoeg, voor allebei de paasdagen!

Zo bak je de paashaas-koekjes

Paaskoekjes 01
Paaskoekjes 02
Paaskoekjes 03
Paaskoekjes 04
Mix boter en de suikers romig.
Klop de eieren los.
Mix de eieren er door.
Vouw het meel in de mix.
Kneed het deeg met de hand snel glad, rol het in vershoudfolie en leg het een uur in de ijskast. Verwarm de oven voor op 175°c.
Paaskoekjes 05
Paaskoekjes 06
Paaskoekjes 07
Laat het deeg even op temperatuur komen.
Rol het deeg uit tot 1 cm dikte.
Steek er grote and kleine haasjes uit.
Paaskoekjes 08
Paaskoekjes 09
Paaskoekjes 10
Paaskoekjes 11
Leg de haasjes op bakpapier op de bakplaat.
Bak de haasjes  in 10-12 minuten lichtbruin.
Laat de koekjes afkoelen op een rek, bak de tweede helft.
Plak marshmellowstaartjes op de  paashazen.
Paaskoekjes 12
Paaskoekjes promo
Bestrooi de haasjes licht met poedersuiker.
Vrolijk pasen!