De boodschappen
250 gram pannenkoekmeel
350 ml melk
2 vrije uitloop eieren
snufje zout
50 gram boter, om in te bakken
125 gram mascarpone
2 eetlepels heldere honing
aardbeien naar smaak
poedersuiker, om te strooien
Een luxe brunch voor papa is altijd een goed idee maar op vaderdag zeker! We bakken pannenkoeken en kloppen mascarpone, wat lekker zoete aardbeien erbij en dan gezellig eten! Wij hebben een kleine voorproever die twee pannenkoeken nodig had om te besluiten hoe lekker ze zijn ;)
Zo maak je pannenkoeken met honingmascarpone en aardbeien
Klop de eieren door de melk, klop dan meel en zout erdoor.
Verhit de pan op middenhoog vuur, smelt een klontje boter.
Giet een soeplepel beslag in de pan, draai de pan rond.
Bak de pannenkoek aan beide kanten mooi bruin.
Schuif de pannenkoeken op een heet bord.
Houdt de stapel eventueel in de oven warm.
Klop de mascarpone met de honing los en glad.
Leg er aardbeien op en bestrooi het bord met poedersuiker.
Schep op elk bord een quenelle mascarpone (zie de schep rechtsboven).
Fijne vaderdag!