Icon en

De beesten van Grimhart

Podkin Eenoor lll, het laatste deel!
Leesboek, Spannend en Fantasy
Podkin eenhoorn home
Podkin Eenoor, De beesten van Grimheart
Auteur: Kieran Larwood
Illustrator: David Wyatt
Serie: De vijf gebieden
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: Sofia Engelsman
Verschenen: april 2019
Uitgeverij: Gottmer
ISBN13: 9789025767778
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: 9-12 jaar
Podkin eenhoorn sidepicll
Daar is het dan, het laatste boek van de trilogie over Podkin Eenoor: De beesten van Grimheart. We hebben er naar uitgekeken en het boek stelt niet teleur. Zoals de twee andere delen is ook dit boek weer spannend en leuk en er worden allerlei vragen beantwoord. Maar net als de leraar in onderstaand filmje zegt: het laatste boek maar is het wel het laatste boek? Want er blijven ook nog wel vragen open...
Podkin eenhoorn 01
Podkin eenhoorn 02
Podkin eenhoorn 03
De geniale illustraties van David Wyatt dragen zoveel bij aan deze serie. Ze geven de fantasy verhalen echt een gezicht. Wat ons betreft zijn schrijver en illustrator een 100% match. Vergeet vooral niet op zijn website te kijken want naast de Podkin Eenoor trilogie heeft David Wyatt voor veel beroemde Britse schrijvers geillustreerd, in diverse stijlen maar altijd gedetailleerd en perfect passend bij het onderwerp.
Nog wat laatste nieuws: op 6 september a.s. komt deel l van een nieuwe trilogie uit over De Vijf Gebieden in het Verenigd Koninkrijk, getiteld Uki and the Outcasts. Op de Nederlandse vertaling zullen we helaas wel wat langer moeten wachten.


En ... Kieran Larwood heeft een deal gesloten voor een televisieserie over Podkin Eenoor, we zijn benieuwd!


3 stralende sterren voor De Beesten van Grimhart!