Boodschappenlijst
1 rol bladerdeeg
chocolade-hazelnootpasta (Nutella)
een banaan, in rondjes gesneden, om op munten te lijken
1 vrije uitloop bio-ei, losgeklopt
poedersuiker
We bakken voor Hannukah een lekker zoet portemonneetje van vers bladerdeeg, gevuld met bananenmunten en chocolade. Zo klaar en een groot succes bij mini-de monstertjes. Lekker bij de thee!
Zo maak je ze
Verwarm de oven voor op 200°C en leg bakpapier op de bakplaat
Snij het bladerdeeg in vierkanten.
Snij de banaan in schijfjes.
Klop het ei los.
Schep Nutella op het deeg.
Schep een volle theelepel op elk vierkant
Druk er 2 banaanschijfjes op.
Strijk geklopt ei op de randen.
Plak de randen op elkaar.
Druk de rand vast met een vork.
Strijk ei op het deeg.
Bak ze 15 tot 20 minuten.
Tot ze mooi goudbruin zijn.
Laat het bladerdeeg afkoelen op een rooster.
Strooi poedersuiker over de Nutella portemonneetjes.
Lekker bij melk, koffie of een beker thee!