Boodschappenlijstje
1 bosje radijs, in dunne schijfjes
1 - 2 kiwi's, gepeld en in blokjes
100 gram cherry tomaatjes, in vieren
1 lente-uitje, in ringetjes
1 klein rood uitje, fijn gesneden
een teentje knoflook,geperst
1 limoen, sap en rasp
versgemalen zeezout en zwarte peper
½ bosje koriander of platte peterselie, gehakt
Vandaag is het zover, de varkensspiesjes staan al uren te marineren, nu koken we rijst en maken er een radijs-salsa bij, lekker en gezond. Voor de salsa snijden we het een en ander en dan is het al snel klaar.
Zo maak je de radijs-salsa
Was en droog de groenten.
Snij alles klein en dun.
Snij ringetjes van de bosui.
Pers en rasp de limoen.
Hak de coriander of peterselie fijn.
Breng de salsa op smaak met zout & peper en limoensap en rasp.
Fijne zondag!