Icon en

Rode Pier en heks Hella

leer zelf lezen met de Verhalenrijk serie
Nederlandstalig, Waldorf boeken, Geïllustreerd, Informatief en leerzaam en Leer zelf lezen
Rode pier en heks hella homepage

Rode Pier en heks Hella
Auteur: Monique van der Zanden
Illustrator: Donna Kroese
Serie: Verhalenrijk (5 delen)
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: februari 2024
Uitgeverij: Christofoor
ISBN13: 9789060385777
Prijs: € 12.95 (HC)
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Rode pier en heks hella sidepicll

Onze monstertjes leren op school lezen met de nieuwe serie van Christofoor: Verhalenrijk. Vandaag lezen ze ons (de voorlezers) voor, uit Rode Pier en heks Hella, van Monique van der Zanden en Donna Kroese. Dit is deel 5 in deze serie en er werd speciaal naar gevraagd door ze, zodat de monstertjes dit leuke boek ook thuis kunnen lezen. Daar zorgen we natuurlijk graag voor!

Het verhaal is leuk en grappig, beeldig geïllustreerd en het is een omkeerboek. De voorste helft van het boek is het leuke verhaal, maar draai je het boek om dan lees je in Hallo Worm allerlei informatie en ook (de favoriet van de monsters) weetjes!

Rode pier en heks hella 01
Rode pier en heks hella 02
Rode pier en heks hella 03
Rode pier en heks hella 04

De serie is vorig jaar oktober begonnen, met het leren van de letters tot makkelijke woordjes en zo bouwt het op. De boeken passen goed op de vrije school omdat ze over de natuur gaan en er komen veel dieren in voor, maar ook kabouters en heksen. De boeken worden met veel plezier gelezen en daar gaat het tenslotte om!

3 schitterend schijnende sterren voor Rode Pier en heks Hella en Het verhalenrijk, van onze jonge lezers en hun grote luisteraars!