Icon en

Bij belevenisboerderij Schieveen

heb je geen vakantiepaspoort nodig!
Info, Zomer en Vakantie- & weekenduitjes
Boerderij schieveen sidepic

Belevenisboerderij Schieveen
Oude Bovendijk 220
3046 NL Rotterdam

Zomervakantie dagelijks open
van 10.00 tot 17.30 uur (maandag 16.00 uur)

volg Boerderij Schieveen op Facebook

Reseveren voor de boerderij is niet nodig

Boek een rit met de paardenkar:

willemijnoosthoek25@gmail.com

Wat is het een prachtige dag en wat heerlijk voor onze stadskindertjes dat er een boerderij als Schieveen voor ze is. Behalve de dieren en het hooi is er een fijne waterspeeltuin, kunnen ze ritjes op de paarden maken en zijn er speelgoed-tractors voor de kleinsten, om mee over het erf te crossen.

Boerderij schieveen 15
Boerderij schieveen 16
Boerderij schieveen 17
Boerderij schieveen 23

Er zijn zitjes met parasols voor de papa's en mama's, met uitzicht op de kids die zich prima vermaken. De koffie is heerlijk en je hebt uitzicht op de wilde bloemen of het weidse platteland. Zo relaxing! Veel mensen komen op de fiets maar er is ook genoeg parkeerplaats. Altijd erg leuk, een dagje Schieveen!

Boerderij schieveen 05
Boerderij schieveen 06
Boerderij schieveen 07

Op de boerderij gaan we in de stallen kijken, er zijn kleine geitjes en ze die zijn toch zo schattig. Zij huppelen door het hooi en rennen achter mama aan. De grote geiten vinden het hooi buiten het hek het lekkerst!

Boerderij schieveen 16
Boerderij schieveen 17
Boerderij schieveen 18
Boerderij schieveen 19

De geitjes zijn ook moegespeeld, ze liggen heerlijk op een kluitje in het hooi. Wij gaan naar buiten, daar staat een grappig varkentje, hij houdt ook van bezoek! Puk is dol op hem, hij is zo schattig.

Nu gaan we op zoek naar de ijsjes, dan kunnen we nog net even buiten in de zon zitten voor de boerderij gaat sluiten. Bij Schieveen is de entree gratis maar je kunt er lekker ijs en eten en drinken kopen.

Boerderij schieveen 12
Boerderij schieveen 13
Boerderij schieveen 14

Maar dan is het eindelijk toch genoeg geweest voor vandaag. We lopen nog even langs de dieren naar de parkeerplaats. De schapen hebben hun dikke jas uit, ze zijn geschoren. Er zijn jonge kippen en er is een prachtig kalf. Boerderij Schieveen is zo mooi en de dieren zijn te lief!

Het was een heerlijke, relaxte dag vandaag met veel speelplezier voor de monstertjes!