SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Skateland Rotterdam

ons derde uitje in augustus
Info, Vakantie- & weekenduitjes en Hobby & Sport
Skateland sidepic

Stichting Skateland Rotterdam
Piekstraat 45
3071 EL Rotterdam

info@skateland.nl

010-4113413

website

Zomer entreeprijs
Dag tarief  € 6.50
Avond tarief € 5.00

Puk heeft al een tijdje uitgekeken naar het door hem gekozen uitje van deze week: Skateland Rotterdam. Hij wil heel graag leren skateboarden dus hij is erg blij dat we het (eeeindelijk) gaan uitproberen vandaag.

Leuke tip! Met je Rotterdamse vakantiepaspoort mag je een keertje gratis naar Skateland, om uit te proberen. Kun je eens kijken hoe het is daar en of je het leuk zou vinden om zelf te leren skateboarden of met je BMX of stuntstepje coole tricks te doen. Ook roller- en/of inline skaten kun je er leren.

Skateland 01
Skateland 02
Skateland 03

De oefenzaal ziet er indrukwekkend uit! Eerst maar eens leren hoe je je evenwicht kan bewaren op het smalle board. Zak een beetje door je knieën, spreid je armen en daar ga je!

Voor gevorderde skaters, stunt-scooters en BMX-ers zijn er regelmatig evenementen en wedstrijden in Skateland Rotterdam. In de herfst staat er ook een Brazilian Carnival Roller Rave gepland, je leest er alles over op de website!

Skateland 09
Skateland 10

Wat ons betreft kan Puk hier les nemen om te leren skateboarden, hij vond het super leuk om te doen! De sfeer hier is erg relaxed! Iedereen is vriendelijk en geduldig voor de jongste skate-fans, die overal tussendoor stuiteren. Ze zijn bovendien erg behulpzaam, een heel goeie ervaring voor jonge kinderen! Het was een mega-fijne middag voor Puk met een spannend potje tafelvoetbal om af te ronden :))

We komen hier zeker snel terug want wij zijn nu ook fans van Skateland Rotterdam!