Boodschappenlijstje
125 gram hazelnootpasta (bijv. Nutella)
60 gram zelfrijzend bakmeel
Optioneel
poedersuiker, naar smaak
Wij bakken 12 lekkere, supersnelle hazelnoot-chocoladekoekjes, een leuk recept om te maken met onze kleinste monsters. Ze kunnen deeg kneden en balletjes rollen tussen hun handen, wij drukken ze een beetje plat. Even in de oven bakken, afkoelen terwijl we thee zetten en dan gaan we proeven!
Zo maak je supersnelle hazelnoot-chocolade koekjes
Zeef het zelfrijzend bakmeel.
Doe de chocoladepasta er bij.
Meng het met de spatel.
Kneedt het dan met de hand.
Verwarm de oven voor op 180°C / 160°C hetelucht en leg bakpapier op de bakplaat
Rol het deeg in 12 kleine balletjes.
Druk de balletjes plat op de bakplaat.
Bak de koekjes in 10 - 12 minuten.
Laat de koekjes eerst even afkoelen op de bakplaat
Laat de koekjes dan helemaal afkoelen op een rooster.
Bestrooi de koekjes dun met poedersuiker.
Zet thee en/of koffie bij de lekkere hazelnoot-chocolade koekjes