SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

The Star Shepherd

een fantasy boek
Engelstalig , Leesboek, Fantasy en Young-adult boek en/of film
The star shepherd homepage

The Star Shepherd
Auteur/illustrator: Dan Haring
Co-auteur: MarcyKate Connolly
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: niet
Verschenen: september 2019
Uitgeverij: Sourcebooks Inc
EAN: 9781492658207
Prijs: € 17.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Eind 2019 kwam er een bijzonder fantasy boek uit, het heet The Star Sheperd en is bedacht door Dan Haring. Zijn uitgever bracht hem in contact met young adult schrijfster MarcyKate Connolly en samen maakten zij The Star Shepherd.

Het boek begint al gelijk spannend aan de binnenkant van de omslag: (quote) Toen de wereld zich voor het eerst vormde was de nacht zwart en bevolkt met donkere wezens. De Ouderen wisten dat hun mensen niet kon overleven onder deze dreiging van het kwaad. Dus deden zij de ultieme opoffering: ze gaven hun hart aan de hemel in de vorm van stralend schijnende sterren, om het kwaad weg te houden.

The star shepherd 01
The star shepherd 02
The star shepherd 03
The star shepherd 04

Op de bijzondere zwart/wit illustraties van Dan Haring zie je de hoofdpersoon uit het boek, Kyro. Hij wil, net als zijn vader, een hoeder van de sterren zijn en hij beleeft ongelooflijke avonturen in deze fantasie wereld.

Verder willen we niet teveel over het verhaal vertellen. Als je aan het het boek begint, wil je het snel uit wil lezen. Maar als het boek uit is vind je het heel jammer! Het is een apart en spannend verhaal.

3 helder verlichte sterren voor The Star Shepherd, van alle fantasy fans!