Boodschappenlijstje
1 oudbakken stokbrood
250ml melk
3 vrije uitloop bio-eieren
olijfolie, om in te bakken
poedersuiker
kaneelpoeder
Vandaag maken we geen Franse Toast maar Spaanse Toast: Torrijas is bij ons een luie zondag ontbijt. Voor ons lekker met kaneel, voor de mini-monstertjes liever met veel poedersuiker. Kopje koffie of een beker melkv erbij en... erg lekker hoor! Fijne zondag!
Zo - makkelijk - maak je Torrijas
Snij het stokbrood in 3cm dikke boterhammen.
Meet de melk af in een groot, diep bord.
Klop de drie eieren door de melk tot het goed gemengd is.
Laat het brood 2-3 minuten in de melk weken, met beide kanten
Verhit de pan op middelmatig vuur en doe er een eetlepel olijolie in
Laat het brood wat uitlekken.
Leg het in de hete koekenpan.
Bak het brood goudbruin en draai het om.
Bak de andere kant ook goudbruin.
Serveer de Torrijas meteen, bestuif ze met kaneel en poedersuiker.
Heerlijk, geniet ervan!