Boodschappenlijstje
75 gram zachte boter
75 gram fijne suiker
½ vrije uitloop bio-ei (M)
1 theelepel vanille extract
125 gram Zeeuwse bloem
½ theelepel bakpoeder
poedersuiker, om te strooien
gekleurd rolfondant
Kijk niet naar het boodschappenlijstje hierboven, we hebben het deeg gisteren al gemaakt! We hoeven het alleen uit de ijskast te pakken. Zo handig, we zijn zo klaar!
Zo maak je mini-madeliefsjes
Pak het deeg uit de ijskast.
Steek kleine madeliefjes uit.
Steek ook kleine vlinders uit.
Schuif de bakplaat in de ijskast.
Laat de kleine koekjes een kwartiertje koelen
Verwarm de oven voor tot 175°C
Bak de koekjes in 8-10 minuten lichtbruin.
Laat ze 5 minuten afkoelen op de bakplaat.
Verhuis de koekjes dan naar een rooster.
Terwijl de koekjes helemaal afkoelen steek je alsvast het fondant uit
Steek de kleine madeliefjes uit.
Steek kleine gele cirkeltjes uit.
Plak het fondant op de koekjes.
Plak de cirkeltjes op het fondant.
Druk de streepjes in de bloemblaadjes.
Plak alle kleuren fondant die je hebt op de vlinders.
We wensen jullie mooie Pinksterdagen!