Boodschappenlijstje
1 cake, zelfgebakken of gekocht
250 gram mascarpone, kamertemperatuur
2 eetlepels fijne suiker
200 gram Tony’s chocolade, naar smaak
lollie-stokjes
stukje geel rolfondant
gouden sprinkels
Nu maken we cakepops met sterren en manen. Ze zien er heel mooi uit met het gouden strooisel en ze delen handig uit. Van een restje overgeleven cake (ongeveer de helft) maken we 18 cakepops.
Zo maak je cakepops voor het Suikerfeest
Snij de cake klein.
Doe het in de keukenmachine.
Maal het tot fijne kruimels.
Doe de kruimels in een kom.
Doe de crème bij de kruimels.
Kneed het door elkaar.
Rol er balletjes van.
Zet de balletjes in de ijskast.
Hak wat chocolade fijn.
Smelt het au bain marie.
Doop de stokjes in chocola.
Laat de chocolade harden in de ijskast.
Steek maantjes uit fondant.
Smelt de chocolade au bain marie.
Rol de cakepops er door.
Tik teveel chocolade af.
Druk decoraties op de chocolade.
Laat de chocolade harden.
Nu maken we nog wat cakepops met witte chocolade.
De cakepops zijn lekker en mooi geworden!
Wij wensen je een heel mooi Suikerfeest!