SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Wat is een rivier?

een schitterend prentenboek!
Prentenboek, Natuur en Informatief en leerzaam
Wat is een rivier homepage

Wat is een rivier?
Auteur/Illustrator: Monika Vaicenaviciene
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: ?
Verschenen: juni 2021
Uitgeverij: Infodok
ISBN13: 9789002272721
Prijs: € 17.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Wat is een rivier sidepicll

We lezen de monstertjes een schitterend prentenboek voor en het heet Wat is een rivier? Het verhaal wordt verteld (zoals ze zelf zegt) door Monika Vaicenaviciene en ze maakte er ook de mooie illustraties bij. Het verhaal gaat over een oma en een kleindochter die samen een belangrijk gesprek voeren.

Het meisje vraagt Wat is een rivier oma? Maar deze korte vraag kun je niet even kort beantwoorden, er is veel te vertellen over wat een rivier is. En dat doet de oma en zo hoort het meisje - en wij ook - wat een rivier precies is en doet en hoe belangrijk dat voor ons allemaal is.

Wat is een rivier 01
Wat is een rivier 02
Wat is een rivier 03

De oma gebruikt haar borduurwerk bij het uitleggen van wat een rivier allemaal doet. Voor de aarde, de lucht, voor dieren in en op het water en voor mensen. Een heel mooi, origineel en bijzonder verhaal!

Helaas is het boek momneteel uitverkocht. Hopelijk wordt het snel herdrukt, zodat veel kinderen het kunnen lezen of horen. Tot die tijd kun je het wel bij de bibliotheek proberen. Hier in Rotterdam kun je het boek daar volop vinden.

3 vrolijke, helder twinkelende sterren voor Wat is een rivier? van onze kleine luisteraars, de zelflezers en de voorlezers!