Boodschappenlijstje voor de frosting
100 gram witte chocolade knoopjes
140 gram zachte boter
10 gram vanillesuiker
40 gram poedersuiker
voor de rozenknoppen
roze rolfondant
pastel groen rolfondant
druppels water
Witte chocolade frosting smaakt erg lekker op de yoghurt-cupcakes die je gisteren maakte, het ziet er mooi uit en het is echt zo gemaakt.
Zo maak je witte chocolade frosting
Smelt de chocola op een pan met heet water, au bain marie.
Laat de chocolade afkoelen, het moet nog wel vloeibaar zijn.
Mix intussen de boter met de suiker tot het romig is.
Vouw de afgekoelde chocola snel in het botermengsel.
Zet de frosting 10 minuten in de ijskast om op te stijven en snij intussen de rozenknoppen
Kneed het rolfondant zacht.
Rol het dun uit.
Snij het in stroken,
Snij de stroken in driehoekjes.
Snij stroken van roze rolfondan en rol ze op.
Plak de rozen en de blaadjes vast met water.
Druk ze op elkaar.
Schep de frosting in een spuitzak en spuit het op de cupcakes.
Druk op elke cupcake een roosje.
Fijne Valentijnsdag!