Zondag is het moederdag! Met heel weinig boodschappen en net zo weinig moeite maak je zelf een heerlijk cadeautje, om je moeder op moederdag mee te verrassen. Bovendien is dit snel klaar, leuk om te doen en het mislukt nooit. Wij gebruiken melkchocola maar puur gaat even goed, van allebei de helft is ook een goed ideetje.
Zo maak je pindarotsjes
Smelt de chocolade met de kookroom au bain marie.
Als de chocola gesmolten is roer je het door elkaar.
Roer tot slot de pinda's er door.
Leg bakpapier op de bakplaat en schep er hoopjes chocola op.
Gebruik twee koffielepels. Schep met 1 lepel de pinda-chocolade op en schuif het met de tweede lepel eraf, zo op het bakpapier. Super gemakkelijk!
Is de pan leeg zet de bakplaat in de ijskast, dan kan de chocola harden.
Let op dat je genoeg pindarotsjes overhoudt tot 12 mei!
Misschien kun je ze beter meteen inpakken want ze zijn gewoon te lekker! Fijne Moederdag gewenst!