Boodschappenlijstje
Tony's melkchocolade
Tony's witte chocolade
Callebaut chocoladedruppels
een stukje roze rolfondant
gekleurde sprinkeltjes
Vandaag maken we de cake pops af, zo klaar, want het meeste werk hebben we gisteren al gedaan. Dat dachten wij. Helaas is het vandaag heel erg warm en om dan met chocolade aan de gang te gaan is misschien niet zo slim. Het is in en uit de ijskast met de cakepops en elke keer weer wachten tot het hard is! Maar er zijn hier kleine monstertjes, die heel graag cake pops willen en wij hebben ze beloofd vandaag zijn ze klaar ;)
Dus daar gaan we!
Zo maak je de cake pops af
Hak de chocolade klein.
Smelt de stukjes au bain marie.
Pak de cake pops erbij.
Doop ze rondom in chocolade.
Laat de chocolade harden.
Smelt de witte chocolade au bain marie
Druppel het met een lepel over de cake pops.
Maar alleen over de bovenkant.
Stip oogjes met witte chocolade.
Smelt pure chocola voor mondjes.
Strooi sprinkeltjes en laat alles drogen.
Rol een klein stukje roze fondant dun uit, steek er met een rietje ronde wangetjes uit en plak ze op
We laten de chocolade weer even hard worden (het is toch warm!).
Dan gaan we thee zetten en lekker buiten cake pops eten!
Fijne zomer allemaal!