Boodschappenlijstje voor 12 cupcakes
250 gram fijne kristalsuiker
250 gram boter (kamertemperatuur)
3 vrije uitloop bio-eieren (kamertemperatuur)
1 theelepel vanile extract
250 gram zelfrijzend bakmeel
4 eetlepels melk
Italiaanse meringue botercrème
pastelkleuren rolfondant
vers fruit
Tegen het einde van de maand begint de zomer en daar lopen we alvast op vooruit :)) We maken mooie cupcakes, lekker met Italiaanse botercrème en vers fruit. Er zijn weer volop aardbeien te koop en Nederlandse blauwe bessen zijn er ook weer.
Zo maak je de cupcakes
Download de recepten en maak cupcakes en botercrème
Laat de cupcakes helemaal afkoelen.
Steek diverse kleuren cirkels uit fondant.
Pak de botercrème uit de ijskast
Klop de koude botercrème even door met de mixer tot het mooi glad is
Schep de botercrème in een spuitzak.
Boor gaatjes in de cupcakes en vul ze met botercrème.
Leg fondant op de cakejes en spuit er een rozet op.
Snij het schone fruit en leg het bovenop de cupcakes.
Kijk eens wat een mooie cupcakes, snel even thee zetten!
We wensen jullie allemaal een fijne zomer!