Icon en
Chocolade roulade home

Wat is december toch een fijne maand! Eerst komt pakjesavond maar de pepernoten zijn nog niet op of Kerstmis komt er aan! Op 19 december begint hier de kerstvakantie, zijn we lekker vrij t/m 3 januari. Gelukkig kunnen we nog wel schaatsen op de ijsbaan of naar de dierentuin, als de aktiviteiten maar buiten zijn!

Dit jaar in december koken en bakkken we recepten uit 8 jaar snazzie! We maken bijvoorbeeld Cranberry Compôte, Geroosterde Beenham, Peppa's Kerstboomstam, Kerstkransjes, Chipolatapudding en Kerstmuffins met de mini-monsters. Voor Oud en Nieuwjaar staan heerlijke ananasbollen & appel beignets in de agenda.

Er zijn zoveel prachtige boeken verschenen in 2020, boeken die ieder kind wel onder de kerstboom wil vinden! Daarom hebben we dit jaar weer een Snazzie's boeken top 10 samengesteld, met voor ieder wat wils.

Met onze kleine knutselaars maken we allerlei gezelligs voor Sinterklaas & kerstmis. Er is dus er weer weer genoeg leuks te doen, bij Snazzie in december!  We zouden het natuurlijk superleuk vinden als jij ook weer meedoet!

Snazzie wenst jullie allemaal een fijne pakjesavond, prachtige kerstdagen, een feestelijk oud&nieuw en heel veel plezier in de kerstvakantie!