SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Hello kitty muffins sidepicll

Last minute bericht van de overheid: De kerstvakantie begint een weekje eerder, ivm oplopende Covid-opnames Dus niet op 24 maar op 17 december aanstaande!

December is de feestmaand, heel gezellig maar voor de mini-monstertjes soms een beetje te spannend! Met in november al schoen zetten en  dan, bijna gelijk al - komt pakjesavond. Maar de pepernoten zijn nog niet op of Kerstmis komt er al aan!

Op 24 december begint dit jaar de kerstvakantie en zijn we lekker vrij t/m 9 januari. Maar eerst komt nog Oud&Nieuw, met wel of geen vuurwerk maar vast & zeker met oliebollen! De kerstvakantie-uitjes zijn nog beperkt door Covid19 Omikron maar gelukkig kunnen we nog wel schaatsen op de ijsbaan of naar de dierentuin, als de aktiviteiten maar buiten zijn!

Zoveel prachtige kerstboeken verschenen in 2021, boeken die ieder kind wel onder de kerstboom wil vinden! Een fantasy-avontuur, zoals A Boy Called Christmas, een schitterend prentenboek over het Noorderlicht: Het licht dat door het donker dansten het grappige De Kerstmisaurus bijvoorbeeld.
Bovendien is deel ll van IJshart pas verschenen, daar keken de mini-monsters al ongeduldig naar uit. Genoeg te lezen in de kerstvakantie dus! We hebben het ook over de nieuwe kerstfilms, kerstvakantieuitjes en de decembertuin van snazzie.

Met onze kleine knutselaars maken we allerlei gezelligs voor kerstmis. We maken een kerst-elfendeurtje, sneeuwpop-potloden en we breien een lief konijntje.

We houden ook nog tijd vrij om veel te koken en bakken voor de feestdagen, dat worden alleen maar lekkere dingen, zoals dubbele chocolade chip muffins met slagroom en Hello Kitty er op! Er is dus er genoeg leuks te doen bij Snazzie, in de decembermaand.  We zouden het superleuk vinden als jij ook weer meedoet!

Snazzie wenst jullie iig allemaal een fijne pakjesavond, prachtige kerstdagen, een feestelijk oud&nieuw en heel veel plezier in de kerstvakantie! Spreek je weer in het nieuwe jaar!