Wat doen we in April?

Quiet book homepage

April  begint al gelijk feestelijk, op de eerste dag van deze maand is het al gelijk pasen! We maken er een gezellig weekend van met lekkere hapjes, eitjes en veel hazen natuurlijk. 

We maken een gezonde  lente-salade, lekkere kippensoep met kaas/bacon broodstengels en een super lekkere burger met gegrilde zalm maar ook boterkoek en een bosbessen-cheesecake want zoet gebak hoort er altijd bij op snazzie!

Deze maand blijven we met vilt bezig, want we maken een Peppa Big quiet book en dat kost veel tijd! Dus als je niet van handwerken houdt moet je even geduld hebben tot mei. Dan knutselen we er weer op los!

De boeken van deze maand gaan over kunst, klassieke muziek en poezie voor kids. En je kunt op snazzie alles lezen over de (prenten)boekenactie van 6 april met Ronja de Roversdochter en Raad eens hoeveel ik van je hou voor maar 2 euro!.

Op 27 april is het feest vanwege Koningsdag. Vooraf bakken we iets lekkers in het oranje en we maken een leuke kroon van... je raadt het al...vilt :D Maar op de 27e nemen we een dagje vrij, we hopen dat het dan mooi weer is.

April wordt ook weer een leuke maand op snazzie, dus doe weer gezellig mee, je bent van harte welkom!


Alvast veel plezier op Koningsdag allemaal!