Icon en
Covid 19 in nederland

We zitten nu al twee weken de meeste tijd binnen en toch gaat de tijd snel voorbij. Toen de scholen sloten in maart hebben we gelijk een leuk Harry Potter-plannetje gemaakt. Want iedereen met kinderen weet: het lijkt zo leuk, geen school! Maar na een tijdje slaat de verveling toe. Dat gebeurt in elke grote vakantie en toen kon je tenminste nog gaan en staan waar je wilde!

In de eerste week van april lezen we de laatste hoofdstukken van Harry Potter. We maken er dan nog boterbier en Harry Potter cakepops bij maar dan is het wel klaar. We maken ook nog een paar leuke Harry Potter knutsels maar wat dat blijft nog even geheim.

Op 12 en 13 april is het Pasen maar dat zie je niet echt terug in onze boekkeuze van deze maand. We vinden de paasboeken niet zo leuk dit jaar, ze lijken allemaal op elkaar. Er zijn zoveel super-mooie nieuwe boeken verschenen in 2020, daar hebben wij het liever over. Deze maand gaan al onze boeken over Wetenschap voor Kinderen, zo interessant!! Onze mini-monsters zijn er ook dol op!

Al met al weer een drukke maand voor snazzie maar als we in april nog binnen moeten blijven hoeven we ons echt niet te vervelen. Jij bent in ieder geval van harte welkom bij ons (online ;D) om mee te doen!

Pas goed op jezelf en anderen in deze moeilijke tijd, dan blijven we hopelijk allemaal gezond!