Wat doen we in April?

Aalbessen paginas

April  begint al gelijk feestelijk, op de eerste dag van deze maand is het al gelijk pasen! We maken er een gezellig weekend van met lekkere hapjes, eitjes en veel hazen natuurlijk. 

We maken een gezonde  lente-salade, lekkere kippensoep met kaas/bacon broodstengels en een super lekkere burger met gegrilde zalm maar ook Oud-Hollandse boterkoek en een oranje fondant fancies voor koningsdag want zoet gebak hoort er altijd bij op snazzie!

Deze maand blijven we met vilt bezig, want we maken een Peppa Big quiet book en dat kost veel tijd! Dus als je niet van handwerken houdt moet je even geduld hebben tot mei. Dan knutselen we er weer op los!

De boeken van deze maand gaan over kunst, klassieke muziek, poëzie voor kids en over vrijheid. En je kunt op snazzie alles lezen over de (prenten)boekenactie van 6 april met Ronja de Roversdochter en Raad eens hoeveel ik van je hou voor maar 2 euro!.

Op 27 april is het feest vanwege Koningsdag. We maken een leuke kroon van... je raadt het al...vilt :D Op de 27e nemen we een dagje vrij, we hopen op mooi weer dan zodat we allemaal van de vele aktiviteiten kunnen genieten.

April wordt alweer een leuke maand op snazzie, dus doe ook gezellig mee, je bent van harte welkom!

Alvast veel plezier op Koningsdag allemaal!