Icon en
Speculaaspietjes home

Gezellig & spannend, nog maar een korte twee-en-een-halve week en Sinterklaas komt weer aan in ons land! Natuurlijk wordt het weer een geweldig feest dit jaar! Laat iedereen maar bakkeleien over Piet of niet, we vieren het Sinterklaasfeest op onze manier. Pret hebben met de mini-monstertjes is onze missie.

Nu het buiten al kouder wordt zijn we meer binnen te vinden. We knutselen van alles inclusief Sinterklaas surprises en -cadeautjes, we koken & bakken allerlei december lekkers en we lezen extra veel mooie boeken.

Op 12 november begint Het Sinterklaasjournaal (10 minuten) weer, elke avond om 18.00 uur tot en met 4 december.

Op zaterdag 17 november kijken we om 12.00 tot +/- 13.30 uur met z'n allen naar de televisie. Dan zien we de aankomst van de stoomboot met Sint Nicolaas en zijn Pieten in Zaandijk. We verheugen ons er nu al op!

In Rotterdam is de aankomst van de Sint ook op zaterdag 17 november gepland. Wil je erbij zijn zorg dan dat je om 12.30 uur op het Willemsplein bent, dan begint de show met aansluitend de aankomst. Om 13.30 vertrekt de stoet dan rijdt Sinterklaas met zijn Pieten door het centrum. Zoals elk jaar kun je ook nu weer je Pietendiploma halen op het Grote Kerkplein in Rotterdam-centrum.

Doe mee met de Sinterklaaspret en bak, lees & knutsel met snazzie!

Trifle recept beschikbaar op 17 november