Icon en
Gevuld speculaas homepage

We verheugen ons er nu al op, op 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! Natuurlijk wordt het weer een geweldig feest dit jaar! Nu het buiten al kouder wordt zijn we vaker binnen te vinden. We knutselen van alles inclusief Sinterklaas surprises en -cadeautjes, we koken & bakken alvast december-lekkers en we lezen extra veel mooie boeken.

Hieronder de agenda van de Sint:

Op maandag 11 november begint Het Sinterklaasjournaal weer, elke avond om 18.00 uur (10 minuten uitzending) tot en met 4 december.

Op zaterdag 16 november kijken we om 12.00 uur met z'n allen naar de televisie. Dan zien we de aankomst van Sint Nicolaas en zijn Pieten in Apeldoorn, hij komt niet zoals we gewend zijn met de stoomboot maar met de stoomtrein. Is dat leuk!

In Rotterdam is de aankomst van de Sint ook op zaterdag 16 november gepland. Wil je erbij zijn zorg dan dat je om 12.30 uur op het Willemsplein bent, dan begint de show met aansluitend de aankomst van de stoomboot.

Om 13.30 vertrekt de stoet, dan rijdt Sinterklaas op zijn paard Amerigo met zijn Pieten door het centrum. Zoals elk jaar kun je een Pietendiploma behalen op het Grote Kerkplein in Rotterdam-centrum. We wensen je alvast veel plezier!

Doe mee met de Snazzie Sinterklaaspret en bak, lees & knutsel met ons!

foto: gevuld-speculaastaart