SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Sinterklaas huisjes sidepicll

De maand november begint en die wordt leuk! Met de emmertjes Halloweensnoep nog bijna vol komt het mooiste kinderfeest van het jaar er al weer aan! 

Op 13 november komt Sinterklaas aan in Nederland, we kijken er nu al naar uit! Maar hoe de intocht er dit jaar precies gaat uitzien is nu nog geheim. We moeten helaas nog steeds goed oppassen om niet ziek te worden.
Twee dingen zijn er gelukkig net als altijd: het Sinterklaas Journaal en de televisieuitzending van de aankomst van de Sint.

Hieronder de agenda van de Sint:

Maandag 8 november begint Het Sinterklaasjournaal weer, elke avond om 18.00 uur (10 minuten uitzending) tot en met zondag 5 december.

Zaterdag 13 november kijken we om 12.00 uur met z'n allen naar de televisie. Dan zien we de aankomst van Sint Nicolaas en de Pieten in zijn tot nu toe geheime aankomstplaats. Spannend!

Doe thuis gezellig mee met de Snazzie Sinterklaaspret en bak, lees & knutsel met ons! We maken dit jaar in de snazziekeuken een Sinterklaasfudge en lekkere Sinterklaas-tiramisu maar ook hartige hapjes, zoals crostini.

De Sinterklaassurprise van dit jaar is op groot formaat, dus bewaar maar vast flinke dozen! En we lezen natuurlijk mooie winterboeken. Genoeg te doen dus deze maand, wij hebben er al heel veel zin in!

foto: 18-11-2021 online