SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Herfsttaart home

Oktober 202i wordt weer een drukke maand dus pak je agenda er meteen maar bij en vul in:

De Kinderboekenweek van 2021 begint op 6 en duurt tot en met 17 oktober. Het thema van dit jaar - de 67ste(!) kinderboekenweek - zal zijn Worden wat je wil.

Bette Westra, een geliefd schrijfster bij Snazzie, schreef het kinderboekenweek geschenk. Dat krijg je gratis bij aankoop van een boek ter waarde van 12.50 euro. Het boekenweekgeschenk heet Tiril en de toverdrank en het lijkt ons super-spannend!

Het kinderboekenweek-prentenboek (voor slechts 7.25 euro te koop) is dit jaar gemaakt door Mark Janssen (nog een snazzie-held) dus we boffen dit jaar heel erg! Zijn boek heet dromers en we kunnen bijna niet wachten. Hier vind je alle informatie over Kinderboekenweek 2021.

Op 4 oktober is het Dierendag. Niet vergeten, we zorgen dan extra-goed voor ons huisdier!

Van 16 t/m 24 oktober is het herfstvakantie. We zoeken weer hefstschatten en paddenstoelen. Je maakt met ons de leukste Halloween knutsels.

In de Snazzie-keuken begint oktober gelijk al met taart en verder koken en bakken we met heel veel herfstfruit, zoals pruimen, bramen en appels.

In de nacht van zaterdag 30 oktober begint de wintertijd. De klok gaat om 03.00 uur een uur terug, op zondag 31 november kunnen we dus lekker een uurtje langer slapen!

Tenslotte is het op 31 oktober Halloween, de spannendste dag van het jaar! Met de oudere mini-monstertjes kijken we een heel spannende DVD, die 9 (echt! alleen Negen) heet.We bakken Halloween-koekjes en andere lekkere dingen. We knutselen grappige enge dingen en we lezen eerst beide Kinderboekenweek-boeken, dan boeken over de herfst en tot slot spannende Halloweenboeken.

Wij wensen je veel plezier in deze drukke herfst maand en alvast Happy Halloween!