SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Halloween slinger ll homepage

Terwijl we aan de agenda werken denken we aan wat een leuke feestjes er weer zijn in oktober. Kijk maar in de agenda, het wordt weer een drukke maand!

Op 4 oktober is het Dierendag! De mini-monsters maken zelf een kleurplaat voor jou, met onze leukste vis!

Ook op 4 oktober, begint de Kinderboekenweek en die duurt tot en met 15 oktober dit jaar.
Het kinderboekenweek-thema is Bij mij thuis en zo heet ook het Kinderboekenweek lied van kinderen voor kinderen.

Het kinderboekenweekgeschenk van 2023 heet Ravi en de laatste magie. Het is geschreven door Sanne Roosenboom en de tekeningen heeft Sophie Pluim gemaakt. Je krijgt het gratis als je een boek van minimaal € 13.50 koopt. Blijkbaar werkt de inflatie ook weer door bij de kinderboekenweekgeschenk-aktie.

Het kinderboekenweek-prentenboek (kost 8.25 euro) is dit jaar gemaakt door Yvonne Jagtenberg. Het boek heet Mijn huis is jouw huis. Hier vind je alle informatie over de Kinderboekenweek van 2023.

Van 15 t/m 22 oktober is het herfstvakantie en we knustselen er weer op los!

In de nacht van 28 naar 29 oktober begint de wintertijd. De klok gaat om 03.00 uur een uur terug, op zondag 29 oktober kunnen we dus lekker een uurtje langer uitslapen!

Op 31 oktober (dat weet iedereen!) is het Halloween, de griezeligste en de zoetste dag van het jaar! We knutselen niet alleen leuke decoraties maar we bakken ook lekkere cupcakes en maken grappige Halloween traktaties.

Wat doen in deze maand nog meer? Lezen! We lezen de Kinderboekenweek-boeken, verschillende andere mooie boeken en dan ook nog Halloweenboeken natuurlijk, we hebben geweldige boeken om te lezen deze maand.

Wij wensen je veel plezier in oktober en een magische Halloween!