SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Koekjes mei2021 pagina

Mei is altijd een feestelijke maand, ten eerste: het is echt lente! We vieren onze vrijheid op 5 mei; moederdag 9 mei; Suikerfeest 12 t/m 14 mei; Hemelvaartsdag 13 mei en het is vanaf 1 mei- je raad het al - is het meivakantie. Bijna niet op school geweest dit jaar en nu al weer mei vakantie, we zijn er niet zeker van of het boffen is voor de mini-monsters of niet. Niet, denken wij! Maar alles is weer open, er wordt volop geprikt dus we gaan hopelijk eindelijk de goede kant op nu!

Op snazzie gaat alles zijn gangetje, we plaatsen deze maand extra veel boekenblogs, omdat er zoveel mooie boeken zijn en we op alle feestdagen graag even tijd maken voor een mooi boek. Maar niet alleen de feesten komen aan bod, ook de hobbies. Superleuk dus!

In mei maken we leuke lenteknutsels, bijvoorbeeld een kruidentuintje voor je mam en mooie lantaarns, voor het Suikerfeest. Maar het is ook koekjes-maand bij snazzie dus we bakken er op los. Van moederdag harten tot Nutellakoekjes tot bokkenpootjes en nog veel meer. In ieder geval zijn de koekjes weer superlekker!

We hopen dat jullie in mei ook allemaal weer meedoen en veel plezier beleven @snazzie.nl