Het is mei!

Glazed cupcakes sidell

Mei is een echte lente-maand. Het blijft langer licht, het weer wordt zachter want de zon schijnt vaker, allemaal erg fijn! Zoals altijd vind je op snazzie in mei ook veel leuks. We gaan door met onze moestuin. We beginnen dit jaar met vleestomaten zaaien, grote biologische tomaten met een ribbel, heel mooi. Maar ook Cherry tomaatjes in vier kleuren: leuk, lekker & heel gezond! De snazzie kids zijn nu al benieuwd hoe de oogst zal worden.

Elke week tippen we de mooiste, fijnste boeken op snazzie.nl. We beginnen dit jaar vroeg met de 4 en 5 mei herdenkingsboeken want het is nog steeds slecht gesteld met onze wereld. Oorlog, mensen die vervolgd worden, meer vluchtelingen dan ooit. Heel belangrijk dat deze boeken gelezen worden door kinderen omdat zij in de toekomst de belangrijke beslissingen zullen gaan nemen. Een groot lichtpunt is dat we op 5 mei onze vrijheid vieren in Nederland, samen met iedereen die hier woont.

We maken iets moois voor mama omdat het op 14 mei moederdag is. We koken en bakken weer van alles. Mooi en lekker moet het zijn en geschikt om in te pakken want misschien gaan we wel picknicken in het park.

Veel om naar uit te kijken dus! We hebben weer veel plezier op snazzie in mei!